Kay Bojesen flodhästar i olika snygga mönster

Kom i gott humör med den leende flodhästen

Kay Bojesen Hippo har sedan 1955 gjort kul för hela familjen, både barn och vuxna. Flodhästens leende mun, som kan vara både öppen och stängd, gör den till den perfekta kompisen på skrivbordet där den kan hålla antingen penna eller pennan, så ditt skrivverktyg kommer inte att gå vilse. Hippo finns i 2 typer av tidlösa mönster: I en läcker ekträdesign och i en svart version med målade färger, så kan du skriva en söt anteckning på flodhästens mage med krita. Beroende på vilken du väljer väljer du en penna eller krita.

Hippo passar in i varje hem och skapar en mysig atmosfär både i barnrummet och i vardagsrummet. Dessutom passar flodhäst perfekt på arbetsplatsen. Hippo tillsammans med elefanten och zebra Kay Bojesens familj av exotiska savendjur.

Perfekt för barn och barnsliga själar


Hippo är lämplig för alla åldrar, men det är särskilt en träff med barnen. Förutom att se bra ut på soffbordet är flodhäst också en mycket bra lekkamrat, vilka barn kan leka med och rita en liten ritning med krita på. Flodhästn appellerar till barn och ungdomar, och är en gåva som de kan växa upp med och genomföra hela livet. Detta gör det till en perfekt tillfällig present, oavsett om det gäller dop, bekräftelse, studentbröllop eller bröllop. Det kan självklart också användas som födelsedag eller julklapp till de du älskar.

Flodhästen har en bra karisma och belyser rummet med gott humör. Det kommer att medföra ett leende på hela familjen.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås