Kay Bojesen Sweetie Bird

Kay Bojesen Sweetie Bird


Søpapegøjen är en del av djurfamiljen från Kay Bojesen . Det avslöjades 1954 och har sedan dess blivit en av de klassiker som är älskade runt de danska hemmen. Zoofågeln är gjord av bokskog som har målats. Det är en dekorativ och vacker figur som i synnerhet smyckar med sin fina och färgglada näbb som uppenbarar sig skarpt. Søpapegøjen är enkel och fin och passar därför i de flesta hem. Det finns många möjligheter att hitta en bra plats för puffinön, som är både bra ensam eller med några av de andra karaktärerna från Kay Bojesen. Den passar också snyggt med dekorativa artiklar från andra serier på grund av sin enkla design.

En bra presentidé


Kay Bojesen Puffin Island är en uppenbar presentidé. Den fina fågeln kan ge glädje åt både vuxna och barn, så det passar allt från dop, namngivning, studentgåva, bekräftelse, bröllop och födelsedag. Med sin klassiska design kan det mycket väl vara en bra present till ett barn som kommer att kunna ta med det från ett barnrum till sitt eget hem i framtiden.

Søpapegøjen står inför alla med sina öppna vingar och, till skillnad från sanna fåglar, är inte särskilt krävande. Kanske kommer det att dammas om och om igen, men du kan uttrycka det hela sättet du vill passa hemmet. Den kommer att dekorera bra i varje hem och kan enkelt flyttas när du byter inredning eller behöver bara en liten förnyelse.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås