Kay Bojesens stora danska fanbärare

Kay Bojesens fläktbärare är en del av hans träsamling av danska vakter, starkt inspirerad av de danska soldaterna på Amalienborgs slottstorg.

Fan-bäraren skapades 1942 tillsammans med sina bröder: publiken med pistol och trummis. De är alla klädda i den klassiska och eleganta röda galauniformen och den karakteristiska björnskinnshatten, som de danska soldaterna fortfarande bär.

Kay Bojesens fläktbärare är tillverkad av handmålade bokträ och har en god höjd på 22 cm utan fliken och 32,7 cm med fliken stolt i handen. Den levereras i en unik förpackning av kartong, som är formad som ett målhus, och kan användas som dekoration med Garderen. Målningshuset är livligt, eftersom det bär drottningens monogram.

Fläktbäraren med Painting House kommer att ge en dansk klassisk touch i hemmet.

Unik danska och klassisk designikon
Fläkten har länge varit en stolt representant för dansk kvalitetsdesign. På samma sätt är det en festlig och färgstark gäst på bordet på födelsedagar och andra speciella tillfällen.

Träfiguren är den perfekta presentidén för både vuxna och barn. Det följer oss trogen genom livet, som leksaker och designikoner. Den stolta fläktbäraren med sina rörliga ben och armar gör den perfekt för spel och kommer att ge glädje till alla barnrum.

Den klassiska designen som fläkten utstrålar är också lämplig för dekoration av vardagsrum, kontor eller andra mysiga rum.

Kay Bojesens klassiska danska fanbars har hittats i många hem och har blivit ett mycket eftertraktade ikoniska samlarobjekt.