Klassisk Kay Bojesen Elephant

Kay Bojesen har säkert blivit populär tack vare sin unika trädesign. Det är framförallt aporna som vi danskare har stor kunskap om, men genom de senaste åren har träslaget ökat mycket.

Den vackra och söta elefanten från Kay Bojesen är en perfekt perfekt dekoration för nästan alla hem. Det är verkligen välplacerat bland de många dekorationerna och designen i hemmet, eller som en fin dekoration i barndomens fönsterhade.

Elefanten avslöjades 1953. Kay Bojesens samling av fantasifulla träddjur har en unik funktion för att tilltala både vuxna och barn. Kay Bojesens elefant är definitivt en klassiker och en kära vän som följer med dig under resten av ditt liv.

En vän av livet


Den älskade klassiken är utformad i ek, vilket ger det ett ljust och elegant utseende, vilket gör det perfekt för de flesta interiörstilar. Kay Bojesens syfte med sina trädjur är att skapa fantasifulla djur som vi kan behålla för resten av våra liv. Oavsett om det är som dekoration av barnrummet eller som dekoration i vardagsrummet, är de klassiska trädjuren ett måste i det moderna och traditionella hemmet.

Elefanten är utformad för att ligga på alla fyra benen. Den har ett rörligt huvud, fäst och ben. Detta gör det till en utmärkt presentidé för även de minsta. Elefanten är också lämplig som en presentidé för födelsedagar, dop, studentgåva och bröllop.

Unna dig en klassisk Kay Bojesen elefant.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås