Köp dina ljus på Rosendahl

Köp dina ljus på Rosendahl

Kander från Rosendahl . På Rosendahl finns ett stort urval av allt för kök, matlagning och inte minst service. Och det gäller även ljus i flera olika storlekar, färger och material.

Alla Kand är från Rosendahl

Till exempel kan du få den klassiska kaffekanna, som du kanske redan vet i förväg. Eller en mjölkkanna, så du kan njuta av dina kaffegetter med en fin uppsättning med både kaffekanna, mjölkskål och koppar från Rosendahl.

Plast eller porslin

Det finns också flera alternativ om du inte bara vill använda kannan för mjölk eller kaffe, men kanske du vill ta kannan med resan. Då kan du också ha mer av ljusen i plast, så det är möjligt.

Eller om dina gäster är mer för te än kaffe, det finns också en rita av samma mönster. Om du vill imponera på dina gäster med något annat än soffbordet, finns såsen också tillgänglig i en version för sås, så du kan lägga den på middagsbordet tillsammans med resten av ditt stora bestick och service från Rosendahl.

Oavsett färgkompositionen kan du hitta den på din monter på Rosendahl. Du kan få mjölkand i både rosa, dammgrå, blå eller silkesgrå. Och om du vill ha det eller rita det i porslin, finns de i vackra vita färger.

På så sätt kan du matcha dem med din kaffebryggare, din duk eller vad du kanske vill matcha. Om du redan har börjat tänka på en önskelista kan det också finnas en möjlighet att skriva.

Föregående artikel Skapa det bästa bageriet med kvalitetsutrustning från Blomsterberg
Nästa artikel Bitzs lagringsglas sparar miljön och dekorerar köket