Gör vackra mönster och vändningar med Blomsterbergs spraypåsar

Gör vackra mönster och vändningar med Blomsterbergs spraypåsar
Sprayväska från Blomsterberg . Vi känner alla Mette Blomsterberg från hennes arbete i olika program om matlagning och bakning, och här vet vi att hon är en utmärkt konditor och kock. Dessa överlägsna förmågor i köket har nu resulterat i en serie kök och bakverk som är helt i klassen. Inklusive denna mycket speciella spraypåse, designad av Blomsterberg.

Sprutväskan är ett viktigt verktyg för den seriösa bakaren, och den bör helst vara en bra och återanvändbar en av slaget. Blomsterbergs sprutväska är tillverkad av bomull. För det första innebär det att påsen kan tvättas och användas igen. Detta är en metod som är mycket mer hållbar och mycket bättre för miljön, en att använda en plastpåse och sedan kasta den ut. Det finns ingen risk för obehagliga e-nummer eller kemikalier i maten när sprutpåsen är dammig. För det andra är den tjockare bomullen mycket lättare att hantera, vilket resulterar i en jämnare och finare spray.

Utmana dig själv i din bakning. För vissa kan hela konceptet bakom en spruta verka lite oroligt - eftersom det kräver ambitioner när det gäller att baka och dekorera. Men det är faktiskt inte så svårt att göra en fin dekoration med en spraypåse och det är inget fel att utmana dig själv en stund. Om du väljer en spraypåse från Blomsterberg, är du säker på att allt blir lätt.

Alla Blomsterberg spraypåsar | Köp här