Mycket roligt med Urbania ljushus från Kähler

Mycket roligt med Urbania ljushus från Kähler


Urbania ljus hus. Kählers Urbania-serien består av ett brett utbud av olika keramiska ljushus i olika storlekar och mönster. Du kan bland annat få ett lager eller en studio, och med de många olika ljushusen, tolkas och reflekteras i det moderna urbana rummet.

Se alla Kähler

De olika husen finns i olika storlekar, varav de stora modellerna kan placeras direkt på golvet, medan de mindre modellerna kan placeras snyggt eller gemensamt, till exempel på soffbordet eller i fönsterbrädan. Några av husen produceras också för utomhusbruk. Den enkla och eleganta designen gör husen passar in i alla inredningar och lägger till ett vackert, mysigt och modernt utseende till hemmet .

Lätta hus från Kähler är ett säkert val


Under de senaste 150 åren har danska Kähler skapat modern, högkvalitativ keramik. Kähler kännetecknas av sin vackra nordiska design, erkänd på internationell nivå och hittas idag i de flesta danska hem. Med Kähler-produkter är du säker på att dekorera ditt hem i stil i exklusiva och moderna mönster. Urbania hus är absolut inget undantag och du kan dra nytta av dem i din inredning när du lägger till ett modernt uttryck.

Husens mönster är inspirerade av de traditionella julljushusen som har blivit utsmyckade de flesta danska husen till jul de senaste åren. Kählers nya tolkning kan användas året runt och de lilla fönstren gör det perfekta kvällsljuset på mörka nätter.

Föregående artikel Med Ursula-serien har Kähler skapat en annan klassiker
Nästa artikel Kähler Unit gör lagring för en dygd - inte ett straff