Med en Kähler-ram garanteras du själ och historia runt bordet!

Med en Kähler-ram garanteras du själ och historia runt bordet!
Kähler par. Kählers logotyp, "HAK", designades av konstnären som länge varit associerad med Kähler: Svend Hammershøi. HAK står för Herman. A. Kähler, son till Herman J. Kähler, som grundade Kähler i Næst 1839. Att Hammershøi fick utforma Kählers logotyp hjälper till att säga något om hans betydelse för företaget. Stel Hammershøi- serien är således också inspirerad av några av Hammerhøis mönster från den tid han arbetade för Kähler i början av 1900-talet.

Se alla Kähler

Denna serie präglas av enkla, avrundade former och fina spår, vilket lägger till designdetaljer och kant. På denna sida kan du få ramen i flera vackra, djupa färger. Är du lite roligare, skrovlig och färgglatt, är stjärnan Ursula och Mano bara för dig. Färgerna är splittrade och formerna skiljer sig från vad vi brukar se i tjänst. Är du en kaffeälskare, så har vi naturligtvis också de fina och praktiska Baristokopparna.

Kählers klassiska ram


Omaggio-uppsättningen ska inte övervinnas! Omaggio är med sina finfärgade ränder en av de mest kända Kähler-mönster. Speciellt vaasen har fått mycket uppmärksamhet - ja, nästan stulit uppmärksamheten av resten av serien helt! Vad synd, som hela serien är lika vacker som vasen. Om du är snyggare och minimalistisk, har vi även Kaolin-serien.

Kaolin finns endast i vit, just för att designern har gått för det rena, lätta, eleganta utseendet. Speciellt skålarna har fina detaljer, eftersom de nära toppen är avsmalnande på lite, så gå lite extra - en detalj som är både praktisk och bra. Det är ren exklusiv, nordisk minimalism, som verkligen låter dina rätter stå ut skarpt.

Föregående artikel Kähler Unico - en unik stjärnserie
Nästa artikel Kähler burkar, skålar och rätter är populära i inredningen