Med Ursula-serien har Kähler skapat en annan klassiker

Med Ursula-serien har Kähler skapat en annan klassiker


Ursula-serien. Danske Kähler har i samarbete med danska potten och designern Ursula Munch-Petersen utvecklat den fina Ursula-serien. Ursula Munch-Petersen har fått både nationellt och internationellt erkännande för sin talang, och hennes keramiska mästerverk förekommer för närvarande på flera museer över hela världen och bara på grund av att Ursula-serien är en annan keramik från Kähler.

Se alla Kähler

Ursula-serien kännetecknas av sina mjuka, ovala former, som skiljer sig från klassiska och typiska porslinssatser. Ursula-ramen är därför en av Kählers många älskade serier, som har vunnit många danska och utländska hem. Den vackra designen ger inredningen ett elegant och nordiskt uttryck och bidrar till maximal middagsupplevelse när kvällskaféet serveras.

Unik och färgstark design


Med en Kähler Ursula-ram kan du skapa mycket mysighet med en modern nordisk design. Satsen består huvudsakligen av koppar , krukor, tallrikar eller skålar, så variationerna är inte många jämfört med de många andra Kähler-serierna. Å andra sidan är stjälkarna i vackra färger - inklusive gul, grön, vit, blå eller grå, och du har därför möjlighet att skapa din egen personliga ram i precis den färgkombination du vill ha.

De karakteristiska ovala formerna är en unik design som inte tidigare har sett i universum av keramik. Ursula-serien skiljer sig därför från den traditionella ramen som finns i hemmet, och därför är Ursula Munch Petersens design spektakulär på ett välutrustat bord. Den unika serien - som Kählers andra serie - är gjord av högkvalitativa produkter.