Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås

Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås

Mugg från Bitz. Dessa espressokoppar från Bitz kommer säkert att göra ditt morgonkaffe ännu bättre än det redan är. Kaffet är vårt bränsle på morgonen när dagen kommer att startas.

Köp alla Bitz espressokakor här!

Det är därför viktigt att det inte bara smakar bra men också tjänar på ett visuellt tilltalande sätt. På så sätt får du hela upplevelsen med, och nästa dag blir bättre.

Det här är precis vad du får med espressokafferna från Bitz. De läckra små kopparna är utformade för att få den bästa smaken på kaffet.

Detta gör espressokuddarna från Bitz unika

Dessa Bitz Espresso-kuddar är gjorda av stengods, vilket gör något väldigt speciellt för både utseende och funktionalitet. Stengodsvarmen håller värmen varm och samtidigt är den tillräckligt tjock för att inte brinna när du bryr dig om kruset.

Samtidigt är stengods smaklös och det innehåller inte potentiellt skadliga avfallsmaterial, som vi ibland ser i plast. Förutom funktionaliteten skiljer sig Bitz-espressokuddarna verkligen från den visuella designen.

Dessa muggar finns i svart, grönt och grått. Alla modeller kännetecknas av den smälta och organiska ytan, där man verkligen kan se stenarnas konturer och vener. Detta ger muggarna ett rakt, naturligt och vackert utseende. Det hjälper dem också att skilja sig kraftigt från den klassiska designen i porslin, vilket är det vanligaste valet när det gäller kaffekoppar.