Ombria - Det bästa i stengods

Ombria - Det bästa i stengods


Stengods från Kähler. Letar du efter stengods som speglar äkthet och grovhet gör det svårt att slå Kählers Ombria- serien. Serien är designad av den innovativa konstnären Anders Arhøj, och är särskilt inspirerad av den nordiska naturen. Stengodsglaset är glaserat med mineralliknande glasyr, tillgänglig i fyra färger: marmorvit, granitgrön, skiffergrå och månskenblå.

Se alla Kähler

Alla naturliga men ändå humörskapande färger som påminner om det fascinerande skandinaviska landskapet, från de höga snöiga bergen, till block av barsten, till de blå, djupa trädgårdarna. Omni-serien av stengods måste tvättas i hand och kan inte motstå kyla, men det är definitivt värt att få ett så unikt och autentiskt tillskott till samma inredning som möjligt.

Många varianter, många möjligheter


Ombria-serien lever upp till Kählers varumärke, vilket är vackert men funktionellt keramik. Olika typer av stengods finns tillgängliga. Drick från en stenkopp och fyll en skål äpplen vars liv och succulens står i skarp kontrast till den kalla kalla auraen. Njut av värmen hos ett ljus eller ett blockstearin som står i en ljusstake eller njut av synen på en växt som fastnat med en vas eller örtkrukor från Ombria-sortimentet. Slutligen kan du välja färgstenar som bäst passar växten med det bästa av ditt sinne, så att du får bästa möjliga intryck. Om du är lite vågad kan du även prova Ombrias stenplattor, vilket garanterar matbordet ett unikt intryck. Experimentera med olika föremål och färger, för att få den kombination som passar dig och din stil bäst.

Föregående artikel Kähler burkar, skålar och rätter är populära i inredningen
Nästa artikel Kähler Omaggio och de karakteristiska ränderna