Förvara godis och kakor i de finaste burkarna från Royal Copenhagen

Förvara godis och kakor i de finaste burkarna från Royal Copenhagen

Blue Mega Rifled lagringskoppar. Sedan 1775 har Royal Copenhagen producerat vackra porslinprodukter. Det danska porslinsföretaget har behållit sina traditioner och hävdat att varje produkt är handmålade. Det ger produkterna ett exklusivt uttryck som betonar att varje produkt är unik. Nu kan du lagra läckra kakor, krämkarameller eller något helt tredje i de fina lagringskopparna med det särpräglade mönstret.

Krukker från Royal Copenhagen

Du hittar olika förvaringsfack med kepsar i olika storlekar och mönster. De är tillverkade med en praktisk gummiring för att stänga locket. Du kan därför, utan oro, hålla läckra grejer i de fina burkarna.

Blue Mega Riflet - en ny tolkning

Blue Mega Riflet är en ny tolkning av det klassiska musselformade mönstret. Karen Kjældgård-Larsen är den kvinna som förstorat det klassiska mönstret och gav Royal Copenhagen produkter ett mer modernt uttryck.

Även om Blue Mega Riflet bryter mot alla de traditionella värdena som hör samman med musslan, har danskarna ändå tagit den nya tolkningen. Under 2012 sattes Blue Mega Riflet i produktion och idag hittar du många fina produkter i den moderna versionen av den klassiska ramen.

Blue Mega Riflet anses idag vara en sann - men modern - klassiker som snabbt hittade en plats i Danes hjärtan. Det fina blåmönstret med de snygga handmålade blommorna klär varje barrerat bord medan lagringskopparna kan ge ett exklusivt uttryck för inredningen.

Den nya tolkningen har också resulterat i en återfödelse av det klassiska porslinet och det ses alltmer att produkterna blandas över färger och mönster.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås