Bitzs lagringsglas sparar miljön och dekorerar köket

Bitzs lagringsglas sparar miljön och dekorerar köket

Glasögon är ett fenomen som snabbt utvecklas runt danska köket, och det finns två huvudorsaker för detta. Den första anledningen är rent estetisk; Glasögon är mycket vackrare än plastpåsar eller plastkartonger.

Bitz förvaringsglas

De är också roligare att ta med som en matlåda än de använde plastmodeller eller slitna plastpåsar, landade i många människors väskor varje morgon. För det andra bidrar användningen av lagringsglas till att eliminera plastavfall och det här är något som är bra för miljön.

Dessa glasögon kan användas om och om igen, och de är mycket mer förgängliga. Dessutom innebär glasmaterialet att det inte finns någon risk för skadliga kemikalier och tillsatser som läcker in i maten under lagring.

Välj glas från Bitz

Bitz är ett bra val när det gäller lagringsglas. Dessa glasögon kan skryta med en enkel design, stor funktionalitet och ett brett utbud av val i storlek och form.

Glasögon finns i många olika utföranden. Det finns de klassiska "burkmodellerna", där locket också är gjord av glas och är gångjärn. Men det finns också "gelémodeller" där förvaringsglaset är stängt med ett platt lock av hård gelé.

Och sist men inte minst kan Bitz också få en fin patentflaska som rymmer upp till en liter vätska. Kvaliteten är alltid hög vid Bitz, och du kan vara säker på att förvaringsglasögon håller sig tätt och håller för länge.