Få ett unikt humör i ditt hem med Kähler Unico

Få ett unikt humör i ditt hem med Kähler Unico.


Den här serien från danska Kähler är - som namnet antyder - mycket unik. Unico-serien designades av Anders Arhøj, som i sin design fått inspiration från traditionell japansk keramik. Detta återspeglas i det färgstarka och kontrasterande glasyrarbetet som pryder Kähler Unicos produkter. Glasurs slumpmässiga fördelning på varje produkt gör strukturen och färgerna annorlunda. På det sättet blir var och en av dem en verkligt unik konst och du kommer inte få exakt samma produkt som din granne har.

De karakteristiska glasyren utmanar förståelsen att keramik är enkla, släta och enhetliga ytor, och Unico-serien är unik och lägger till ett modernt, spännande och inspirerande uttryck för hemmet. Serien finns i både pastell- och bangfärger, vilket gör det möjligt att anpassa den exakt till den stil du vill ha.

Unika och moderna kontraster. Med Kähler Unico-serien kan du enkelt lägga till ett modernt, personligt och färgstarkt uttryck för ditt hem. Välj mellan rätter, skålar , potatisskal och fina vaser i olika variationer, färger och storlekar. Fickorna är också tillgängliga, till exempel i stora så att de kan användas som golvvaser, vilket ger de perfekta platserna för din Kähler Unico. Dessutom är de vackra färgerna och den runda, tjocka designen på en smal fot mycket moderna och kontrasterande, vilket innebär att produkterna kommer att locka särskild uppmärksamhet i ditt hem.