Pillivuyt

Pillivuyt Stel Blue Brittany är en vacker och mångsidig ram
Pillivuyt Stel Blue Brittany är en fin ram, finns i två olika blå färger. Ingår i uppsättningen är en mängd olika rätter och rätter.

Med Pillivuyt Stel Bologne får du tallrikar i olika storlekar
Pillivuyt Stel Bolognese är en fin och elegant ram som ser vit ut, men avslöjar några charmiga kanter och ett roterande mönster.

Pillivuyts Brasserie sätter en vacker, modern ram
Pillvuyts Brasserie är en vacker ram med tydliga franska förfäder. Runt kanten är franska ord och citat. Stort urval och många olika storlekar.

Patisserie är ett vackert och elegant utbud av matlagningar
Med Patisserie-serien från Pillivuyt får du några rätter som är bra för matlagning och som kan läggas på bordet både för vardag och för fest.

Pillivuyt Stel Plisse Grey är en enkel men fin och elegant ram
Pillivuyt Stel Plisse Grey är en fin ram som ger stil och elegans till vardagen. Du kan använda det både för vardag och för fester.

Stort urval av vackra klassiska Pillivut Sancerre
Pillivuyt Sancerre erbjuder ett stort urval av tallrikar i olika storlekar. Börja med att välja två så att du kan komma igång med din samling.

Stort utbud av vackra fyrkantiga tallrikar från Pillivuyt Vendome
Om du vill ha några olika tallrikar på matbordet, är det bra att välja plåtskyltarna från Pillivuyt Vendome.

Pillivuyt gör bra och hållbara matlagningsbehandlingar
Med matlagningsmedel från Pillivuyt får du några saker som är mycket slitstarka. Du får därför en livstidsgaranti och en två års bröllopsgaranti.

Stort utbud av enkla och eleganta Pillivuyt Ulysses
Pillivuyt Ulysses är ett fint och enkelt sortiment av krukor och tallrikar som gör din matlagning enkelt och snabbt. Det finns mycket att välja mellan.