Dekorera hemmet med Rosendahls träfigurer

Dekorera hemmet med Rosendahls träfigurer

De flesta av oss danskarna har en bra kunskap om Kay Bojesens unika och fantasifulla figurer. Och många av oss har också en eller flera av karaktärerna att dekorera i hemmet.

Se alla Kay Bojesen djur här!

Rosendahl har varit producent av våra älskade Kay Bojesens siffror sedan 1991. Rosendahl har under flera årtionden varit förknippad med snygg och funktionell design, och så många danskare har glädjat att Rosendahl har valt att fortsätta Kay Bojesens unika design och produktion av drogdjur. Kay Bojesens gamla teckningar och design av figurerna gav Rosendahl ett nytt liv genom att en ny lansering av träfigurerna gjordes .

De har lyckats återskapa Kay Bojesens personliga och unika touch på karaktärerna.

Restaurering av Kay Bojesens fantasifulla universum

Rosendahl erbjuder unika träfigurer för dekoration och lek i klassisk dansk design. Kay Bojesen är skaparen av många designklassiker. Höger från de färgstarka sköldpaddorna till den mycket populära trädapen .

Kay Bojesens ikoniska karaktärer är älskade av barn och vuxna runt om i världen. Detta beror framförallt på produktens tidlösa klassiska design och produktens höga kvalitet. De älskade Kay Bojesen-figurerna kan följa oss hela livet.

Tecknen kommer att vara en kära vän som noggrant används för lek i barnrummet och senare kommer att bli en ikonisk prydnad i det moderna vardagsrummet. Kay Bojesens fantasifulla träfigurer är perfekta för presentidéer för alla större och små evenemang. En underbar gåva för unga och gamla.