Dekorera till jul med Kähler Nobili

Dekorera till jul med Kähler Nobili


Med Nobili-serien från Kähler kan du nu dekorera jul med exklusiva och moderna juldekorationer, som trots sin minimalistiska design kommer att väcka dina gästers intresse. Dansk Kähler har under de senaste 150 åren levererat en serie vackra keramiska serier av högsta kvalitet och den fantastiska Nobili-serien är en annan av danska Kählers många mästerverk.

Se allt från Kähler

Nobili produkter är perfekta för dig som älskar nordisk design, men älskar samtidigt jul och traditioner som tillhör. Serien består av ljusstakar i form som ett konformat julgran eller snöboll och vackra julbollar och fönsterhängande. Produkterna är keramik gjorda med en fin glaserad yta och de dämpade färgerna gör Nobili-serien passande i alla heminredda hem utan att det blir för mycket.

Nobili-serien är julens finaste dekoration

De vackra ljusstake från Kahler Nobili är klädda med små handkrackade hål i överflöd. Hålen ger ett otroligt mysigt ljus, vilket leder till ett traditionellt gran med ljus. På detta sätt görs en tydlig hänvisning till årets finaste kväll, där vi njuter av vår granne och den mysiga belysningen skapar en perfekt julstämning på mörka och kalla kvällar. Fönsterhängarna och julbollarna är också gjorda av keramik och är belagda med en tunn och fin vit glasyr.

De pryder snyggt i fönstren eller på trädet och skapar en vacker minimalistisk touch för dina juldekorationer. Det finns ingen tvekan om att Kählers Nobili-serien är julens finaste dekoration och produkterna klär sig på alla juldekorationer hemma.

Föregående artikel Kähler Omaggio och de karakteristiska ränderna
Nästa artikel Kähler Mano - mjuka former och vackra färger