Rosendahl - Högkvalitativ, snygg design och lång hållbarhet

Rosendahl - Högkvalitativ, snygg design och lång hållbarhet

Alla produkter från Rosendahl , vad det än är praktiskt eller dekorativt, kommer att vara en investering i bättre funktionalitet och bättre estetik i ditt hem.

Arne Jacobsen klockor till Rosendahl är en klassiskt fin design.

Med en av Arne Jacobsens klockor avsedda för Rosendahl kan du lägga till en klassisk klocka på ditt hem, vilket samtidigt ger en tidlös känsla till inredningen.

Vackra och olika Picto klockor till hemmet med fokus på design

Picto- klockan har blivit en klassiker bland plånböcker med sin mycket enkla men mycket eleganta design. Det passar in i varje hem. Finns i flera färger.

Rosendahl Grand Cru bestick är bra för vardag och fest

Rosendahl Grand Cru bestick är ett fint minimalistiskt bestick där du enkelt kan välja hur många delar du vill ha. Välj Grand Cru Soft för en mjukare look.

Vackra Rosendahl hemtillbehör för köksbordet, matbordet och väggen

Stort utbud av Rosendahl hemtillbehör. Bra möjligheter att matcha det med andra Rosendahlprodukter. Perfekt för matbordet och köket.

Stort urval av den vackra Rosendahl Grand Cru serien

Rosendahl Grand Cru serien kan användas både för vardag och för fest. Stort urval av olika typer av karafeller och glasögon. Perfekt för många tillfällen.

Vackra och praktiska Grand Cru jets från Rosendahl.

Slitstarkt och praktiskt ljus i vacker nordisk design från Rosendahl. Ta ett riktigt bra och elegant utseende på något bord - för både vardag och fest!

Vacker Karen Blixen juldekoration i klassisk stil från Rosendahl.

Vackert designad juldekoration med Rosendahls Karen Blixen julserie. Trevliga saker i den riktiga julstil som kan sprida glädje och glädje i varje hem.

Rosendahl kvarn i fin, skarp design och god kvalitet.

Enkla och läckra salt- och pepperspån från Rosendahl. Passar med sin vackra och snygga design för något skydd och är praktiskt i köket.

Rosendahls toppmoderna kök - estetisk och modern stil

Rosendahls kök har en produkt för alla, oavsett om du vill ha färgglada mönster med spännande former och roliga snoddar eller vill ha en ny dansk stil.

Knivar från Rosendahl är unika kvalitetsprodukter till ett skarpt pris

Rosendahl levererar de populära globala knivarna i alla modeller. Här hittar du kvalitetsknivar en unik design - och i en kvalitet som håller i åratal

Rosendahl förvaringsglas - elegant funktionalitet

Dessa vackra glasprodukter från Rosendahl är de perfekta verktygen för att hålla reda på alla saker i ditt kök, på ett sätt som är elegant och funktionellt

Hållbara och eleganta Rosendahl Grand Cru skärbrädor

Rosendahl Grand Cru skärbrädor passar de andra delarna av Grand Cru serien med en fin och enkel design. Gjord i det hållbara materialet bambu.
Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås