Scanpan stekpannor - dansk kvalitet till skarpa priser

Scanpan stekpannor - dansk kvalitet till skarpa priser


Alla som handlar med matlagning - både privat eller professionell - vet att goda potatis är en nödvändighet. Stekpannor som följer med när man köper en spis görs inte alltid i mycket bra kvalitet - och det finns bara en storlek.

Se alla Scanpan

Scanpan stekpannor är designade och tillverkade i Danmark - och ger dig en rad fördelar när du lagar mat för vardagliga eller festliga ändamål. Brödsmulorna finns i flera olika storlekar och utgåvor, så du kan enkelt hitta den version som passar dina behov. Välj till exempel en Scanpan pan pan i pressat aluminium om du vill ha en lätt pan som är lätt att rengöra eller en version av rostfritt stål, och känner dig bekväm med de stora professionella köken där robusta kraftiga kokkärl med robusta handtag används i stor stil.

Scanpan stekpannor för bra och kreativ matlagning


Oavsett om du vill använda din Scanpan-pan i ugnen, på spisen eller på grillen, kan du hitta den som passar dig bäst. I vårt stora urval hittar du också oumbärliga tillbehör i form av skakningar och lock till bakpannor.

Skakning är ett måste när stegen ska avnjutas i ugnen eller på gallret eftersom det lyfter köttstycket upp från botten av pannan, där grönsaker och andra läckra tillbehör kan tillagas samtidigt. Vill du göra en simmer för hela familjen, vill du inte att disken i disken förångas under tillagningen. Här kan du använda ett Scanpan glaslock till din bakpanna - och få samma fördelar som du får genom att använda en stegeso .