Scanpan CSX borstat stålkrukor som håller

Scanpan CSX borstat stålkrukor som håller

Scanpan CSX borstat stålkrukor som håller


Scanpan CSX . Scanpan-krukor i CSX-serien är seriösa krukor som tål daglig slitage. Krukorna är gjorda av borstat stål vilket ger ett rent och effektivt uttryck. Den slitstarka ytan ger en mycket bra värmefördelning, så du får snabb och jämn värme i pannan. Krukorna har vackra och praktiska rundade kanter så att de är bekväma att använda och lätt att rengöra som smuts och bakterier avlägsnas lätt.

De mindre krukorna i CSX-serien är försedda med intern mätindikering. Detta undviker behovet av att hitta mätarens kopp om du behöver exakta mängder under måltidsberedningen. Alla krukor är utrustade med lock med glasinsättning, så håll koll på matlagningen utan att ta bort locket.

Flera storlekar - inklusive stor soppa


De mindre krukorna i Scanpan CSX-serien har de perfekta storlekarna för användning vid daglig matlagning av ditt kök . Den snabba och jämnaste värmefördelningen hjälper dig att spara ström eftersom de snabbt når önskad temperatur.

Det medföljande locket med glasinsats är också energibesparande eftersom du kan fortsätta att laga mat utan att lyfta locket och därigenom släppa ut värmen. Det är också här i CSX-serien hittar du den populära soppen som innehåller totalt 7,5 liter. Det gör denna kruka till en riktig arbetshäst när man förbereder soppa eller andra stora portioner. Underlägget har en botten med en diameter på bara 21 cm, vilket innebär att med ett minimum av energi kan du enkelt hålla kokkärlet i koka. Detta ger också en mindre yta där det är lättare att skumma ytan när det behövs.

Tillbaka till blogg