Scanpan CTX - hårda borstar i borstat stål och titan

Scanpan CTX - hårda borstar i borstat stål och titan


Scanpan CTX . CTX-serien från Scanpan är mycket eleganta krukor av borstat rostfritt stål. Krukorna är utrustade med en inbyggd keramisk titan-non-stick-beläggning. Denna beläggning förenklar dagligt matlagning och städning - och tålar alla typer av köksredskap. Det medföljande locket är tillverkat av satinpolerad rostfritt stål och försedd med glasinsättning för enkel förberedelse under tillagningen. Alla handtag är gjutna i rostfritt stål och försedda med tunga naglar. Det ger ett solidt och professionellt utseende - samtidigt som man säkerställer att handtagen inte blir för heta trots att potten har haft en lång tid.

Se alla Scanpan

CTX-serien - krukor, pannor och wok för alla värmekällor


Scanpan CTX-serien innehåller - förutom krukor av alla storlekar. Alla kokkärl är gjorda av borstat stål och med keramisk titan non-stick beläggning. Ruta har böjda sidor, vilket gör det lättare att komma med olika köksredskap - vilket gör det enkelt att rengöra. Handtaget på pannorna är också gjord av rostfritt stål och försedda med naglar. Handtaget har en fin mjuk och rund form, så de är bekväma i handen.

Alla enheter från CTX-serien är ugnsresistenta upp till 260 ° C, så du kan fortsätta att laga mat i ugnen. I CTX-serien hittar du också den populära woken, med patenterad keramisk titanbeläggning och tjock konstruktion, vilket ger rätt värmefördelning när olika utsökta asiatiska rätter finns på menyn. Alla krukor, pannor och wok kan användas på alla typer av spisar inklusive induktion, precis som alla kan stå emot diskar i diskmaskinen.