Scanpan Fusion 5 är grytan av någon innovativ kock

Scanpan Fusion 5 är grytan av någon innovativ kock


Scanpan Fusion 5 . Du behöver inte en bra och lång utbildning i köksindustrin för att utnyttja de formidabla Sauteuse-pannorna från Scanpan Fusion 5, som förbinder den med innovation med kvalitet. Med dessa pannor av olika storlekar finns det ingen gräns för vad som kan stavas ut ur köket, oavsett vilken typ av spis du har - eftersom dessa kokkärl kan hantera alla slags släckning, från gas till induktion och igen till halogen. Dessutom kan dessa kokkärl stå i ugnen och kan därför användas för många av de främmande recepten som för närvarande används.

Se alla Scanpan

Oavsett kök färdigheter du besitter, kan du använda dessa pannor från Scanpan Fusion 5, dock bara komma ihåg att handtaget blir mycket varm efter en promenad i ugnen. De 5 lager av aluminium och stål som rutorna är gjorda kan tåla höga temperaturer och även ge värmefördelning.

Olika storlekar på Scanpan Fusion 5 ger större möjligheter


Om du köper två eller flera storlekar av dessa läckra sauteuse-pannor från Scanpan Fusion 5-serien, kan du enkelt och snabbt göra en utsökt måltid för din familj i köket, din näsa utan att röra ett finger. Funktionen som rutorna kan tåla ugnen gör det möjligt att sätta potatis eller grönsaker i ugnen medan du gör såsen och steker köttet. De tre olika storlekarna gör det också möjligt att hitta en produkt från Scanpan Fusion 5-serien som passar dina behov. De kan tåla en diskmaskin och därför spara en maträtt.

Föregående artikel Scanpan Impact - Rostfritt Stål vid sitt bästa
Nästa artikel Scanpan CTX - hårda borstar i borstat stål och titan