Se Kay Bojesens charmiga och färgglada sångfåglar här

Kay Bojesen Sangfugl


Kay Bojesen sangfuglen är en annan söt trädfigur i serien av den världsberömda träfamiljen, gjord med själ och glimt i ögat. Sångfågeln har blivit en annan klassiker som pryder de danska hemmen. Med sina vänliga funktioner och glada färger är det enkelt och enkelt, och ger lätt humor till den legendariska inredningen.
Sångfågeln drogs 1950 men kom inte i produktion 2012, återställd från gamla familjebilder. Det finns sex olika sångfåglar, och varje fågel har sin egen färg och medföljande anekdot, vilken Kay enligt uppgift har blivit inspirerad av hans egna bekanta.

Ravn, som med sin svarta fjäder, är klassisk och elegant.
Ruth, namngiven efter Kays svenska svärson.
Pop, som i "Soda Pop", som var den enda Kay Bojesen-draken.
Kay, allt i blått, liksom Kay Bojesens favoritfärg.
Peter, namngiven efter Kay Bojesens äldsta barnbarn.
Solsken, gjord i de fem ursprungliga färgkombinationerna.
Ernst, uppkallad efter Kay Bojesens far.
Alfred, den sista som kommer i samlingen, bara i naturmaterial.
Förutom sångfåglarna innehåller fågelkollektionen även måsarna, de romantiska sparren, sköldpaddorna och de sju sparren, som kallas efter sju dagar i veckan. Songbird är gjord av målade bokträ. Turtelduas och sparvar är gjorda av naturlig och rökt ek.
Kay Bojesens siffror är en uppenbar gåva för livets stora händelser som barndop, bekräftelse, studentbröllop, bröllop, etc. Songbird är utan tvekan en av Kay Bojesens charmiga och populära träfigurer som vädjar till det inre barnet och danskarna trivs med att anpassa sig med.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås