Service och tillbehör från Bitz

Service och tillbehör från Bitz

Service och tillbehör från Bitz

Tillbehör från Bitz. Kostnadsguiden Christian Bitz är bäst känd från sina program på tv och hans böcker, där han försöker göra danskarna friskare och mer medvetna om vad de äter. Men han har också lanserat en serie utsökt service och andra tillbehör till köket och matbordet. Den är gjord i vackra och slitstarka material och i en fin design som fungerar bra för vardag och när du har gäster.

Köp allt i Bitz | Härifrån

Med tjänsten är det upp till dig att du som familj kan njuta av många bra stunder när du sitter och äter. Christian Bitz föreslår att måltiden ska vara en trevlig gemensam upplevelse där du njuter av varandras företag och den goda och hälsosamma maten du har gjort.

Tjänsten och tillbehören uppmuntrar dig att vara frisk. Till exempel, med färskt slagord på koppen, njuter du av ditt morgonkaffe. Om du inte har sloganer på kopparna kan du också få enfärgad koppar i olika nyanser.

Från Bitz-kollektionen är specialtjänsten och tillbehören i stenkläder väldigt kända. Stengods är ett mycket hållbart material som tål både mikrovågsugn, diskmaskin och vanlig ugn. Detta gör dem lätta att använda för matlagning samt städning efteråt.

Dessutom är varje del av tjänsten och tillbehör i stengods unik. Detta beror på den speciella glasyr som används för de där det är möjligt att se de olika repor och repor som naturligt förekommer i materialet.

Tillbaka till blogg