Skolväskor från JEVA med gott om utrymme och stor komfort

Skolväskor från JEVA med gott om utrymme och stor komfort.

JEVA har ett stort urval av skolväskor och pennor, påsarna finns i en mängd olika färger och i olika sorter. Väskor för både barn och ungdomar.

Den ultralätta ryggsäckserien från JEVA är optimal för skolan

JEVAs populära Ryggsäckserie väger ingenting men behåller sin rymliga rymlighet och funktionalitet - perfekt för skolning eller vandring. Se den här.

Hitta den bästa och senaste JEVA skolväskan till ditt barn här

Inköp av skolpåsar för barn kan vara ett återkommande problem varje år. Men med en JEVA-ryggsäck kan du upptäcka varje gång - både på praktik och estetik.

JEVA Beginners skolväska - perfekt som en startskola väska.

JEVA Beginners skolväska har separata rum för lunchboxen, dricklocket och gymnastikväskan. Med sitt ergonomiska skum tillbaka, garanterar den optimal komfort.

JEVA Intermediate school bag - trevlig och praktisk skolväska.

JEVA Intermediate school bag är mycket bra för de större barnen i skolan. Det finns bra och stora rum, med plats för en drink, en lunchlåda och en gymnastikväska.

Hitta det allra bästa pennahuset från JEVA till ditt barn här

Straffhem måste innehålla rätt saker, men måste också vara något ditt barn vill ta upp påsen. Se urval av straff från JEVA här.

En JEVA-plånbok är det perfekta första steget för ditt barn

Den lilla och praktiska handväskan från JEVA är snygg och lätt att hantera för ditt barn. Hitta dem i olika färger, mönster och motiv, här på KopK.

Undvik våta böcker med en JEVA-regnrock för din ryggsäck eller skolväska

Den praktiska nederbörden från JEVA är perfekt för cyklar eller till och från skolan och arbetet. Hitta dem i olika färger, här på KopK.

JEVAs populära Square Series är ett bekvämt val

Komfort kommer först när man köper en skolväska. JEVAs fyrkantiga serie har punkterade rygg och justerbara band.

Högsta skolväskor för båda könen med 30 + 10L från JEVA

De smarta Supreme skolväskorna från JEVA säljs som en 2-i-1-väska med upp till 40 liter i volym. Påsarna finns tillgängliga för pojkar och tjejer i olika färger.

Survivor ryggsäck från JEVA - fin och praktisk väska med bra storlek.

Super smart och lätt ryggsäck i vackra färger och mönster för tjejer och pojkar i alla åldrar. Otroligt praktiskt och bekvämt och ergonomiskt utformat.

JEVA TWOZIP penna hus är perfekt för barnet att börja skolan

De vackra pennahusen finns i färger och motiv som passar alla skolväskor och ryggsäckar från JEVA. Köp de stora kvalitetspenna här på KopK.

U-TURN - smart och praktisk skolväska för de yngsta skoleleverna.

Praktiskt inredda skolväska från JEVA i spännande färger och mönster för tjejer och pojkar i 1: a till 4: e graden. Det är också lätt och bekväm att bära på baksidan.

Cool JEVA velcro handväska för förvaring av pengar och telefon

Med en stiliserad velcroplånbok kan du skydda din smartphone och spara pengar. Många varianter och smart design. För barn mellan 7-14.
Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås