Vackra Bear Wiinblad vaser för hemmet

Vackra buketter av blommor förtjänar att vara i vackra vaser - och vackra vaser förtjänar vackra blommor. Låt dina snittblommor stå i de finaste porslinvaserna dekorerad med Bjørn Wiinblads unika och distinkta linje. De vackra vaserna är eleganta i sin form och färg och den unika designen gör dem annorlunda än den annars stilfulla och minimalistiska stilen som kännetecknar den nordiska inredningen .


Den berömda potten Bjørn Wiinblad har inspirerats av orientaliska mönster och detaljerade mönster finns i många vackra färger. Disken med ritningarna av de karakteristiska kvinnorna kan lägga till ett trevligt, livligt och dekorativt utseende till ditt vardagsrum. Rosalinde, Felicia, Cecilia, Aida och Amelia är bland de vackra kvinnornas namn som pryder Bjørn Wiinblads unika mönster. Kvinnorna är fantastiskt vackra och har ett unikt uttryck på ansiktet.


Korgarna är en ny tolkning av klassikerna från Bjørn Wiinblad. De detaljerade mönster från Bjørn Wiinblad har idag lanserats av Rosendahl Design Group, som med lanseringen av samlingen Bjørn Wiinblad Denmark har skapat en hel del fantastiska produkter för hemmet. Med reläet firar Rosendahl Design Group berättelsen Bjørn Wiinblad genom att tolka och återskapa de många klassiker han har dragit över tiden. Det innebär att de unika designerna idag finns i flera varianter och färger - inklusive svart, grönt, guld, silver, rosa och blått. Oändligt är den karakteristiska linjen och de vackra kvinnans motiv som kännetecknar den vackra designen från Bjørn Wiinblad.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås