Vackra och raffinerade produkter från Frederik Bagger

Vackra och raffinerade produkter från Frederik Bagger

Frederik Bagger. Den danska formgivaren betonar att kunden är universets kung. Det innebär att kunden måste känna sig som en kung som universums centrum när han eller hon använder de fina och raffinerade produkterna från hans varumärke.

Frederik Bagger är son till den välkända danska hantverkaren Erik Bagger. Det kräver därför något att gå ut ur lika mycket en skugga som hans far har och visa att han kan göra något för sig själv. Frederik Bagger har ändå lyckats med sina mycket vackra och snygga föremål.

Se alla produkter från Frederik Bagger.

Bland de föremål som Frederik Bagger har utformat är ett brett utbud av glas . Det är fint glas med enkla mönster eller helt rent, med bara fokus på sin vackra form. Glasögonen kommer att se väldigt vackert ut på ett välutrustat matbord. Detta gäller både om du får gäster eller om du vill göra något extra för den där kvällen.

Du kan också få några fina skålar att lägga på bordet för vardag och fest. Återigen är det tänkt att göra en fin form. Många av disken har också ett enkelt mönster som matchar glaset. Det är uppenbart att det finns en chill för varje detalj i de fina glasartiklarna.

Förutom glas och skålar kan du också ha vackra karafeller och vaser gjorda i Frederik Bagger s särpräglade stil. Det låter dig få ett antal vackra föremål för ditt bord och ditt hem.