Vackra produkter med klassisk Bear Wiinblad design

KopK har ett stort utbud av produkter, som alla bär Bjørn Wiinblads tidlösa design. De kommer i olika färger och kommer utan tvekan att passa i alla hem.

Ett möte med en av Danmarks mest originella artister
Bjørn Wiinblad (1918-2006) är en av Danmarks bästsäljande designers utomlands och har varit en klassiker i många danska hem på 70- och 80-talen. Hans design har döpts om de senaste åren. Och med Bjørn Wiinblad Danmarks nya tolkningar 2014 av Wiinblads ursprungliga färgglada och festliga mönster av kvinnofigurerna Rosalinde, Cecilia, Felicia m.fl., har Bjørn Wiinblads färgglada och frodiga universum börjat dyka upp i danska hem ännu en gång.

På KopK kan du välja mellan ett brett urval av Bjørn Wiinblads nya tolkningar 2014 och krydda ditt hem med en humoristisk och orientalisk smak som möter den ursprungliga önskan av Bjørn Wiinblad för att ge människor glädje. Välj bland ljusstakar, skålar, brickor och muggar i flera modeller och färger.

Med produkter från Bjørn Wiinblad kan du täcka det vackraste bordet
Bjørn Wiinblads karaktäristiska linje och vackra kvinnor pryder de många fina porslin- och textilprodukterna. Köp hög kvalitet från Bjørn Wiinblad här på KopK.

Stort utbud av bra Bjørn Wiinblad Juldekorationer
Har du inte köpt juldekorationer i år? Eller behöver du en julklapp? Bjørn Wiinblads exakta mönster är världsklass hantverk. Hitta årets juldekoration här.

Välj en produkt från Bjørn Wiinblad när ditt hem läggs till klassisk skönhet
Inom denna kategori hittar du både klassiska mönstrade mönster på vit bakgrund och enklare mönster i vackert designat färgat och mönstrat glas.

Skapa dansk mat med vacker lagring från Bjørn Wiinblads
De fina förvaringslådorna och krukorna från Bjørn Wiinblad kan göra allt. Förvara de hemlagade kakorna eller ditt favoritutseende i Bjørn Wiinblads många mönster.

Täck bordet med de vackra tygerna från Bjørn Wiinblad.
Lägg till hem ett vackert, färgstarkt och modernt uttryck. Köp många bra kvalitetstextilier från Bjørn Wiinblad här på KopK.

Låt dina snittblommor stå i de vackraste vaserna från Bjørn Wiinblad
De unika kvinnornas motiv presenterar nu också vaser för snittblommor eller grenar. Köp de danska designade vaserna från Bjørn Wiinblad här på KopK.

Låt dina snittblommor stå i de vackraste vaserna från Bjørn Wiinblad
De unika kvinnornas motiv presenterar nu också vaser för snittblommor eller grenar. Köp de danska designade vaserna från Bjørn Wiinblad här på KopK
Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås