Stelton Core i praktisk och enkel design

Stelton Core i praktisk och enkel design


Stelton Core är en serie termoelement som är mycket praktiska att använda. Termoelementen håller vätskan i koppen varm medan kopparna fortfarande är bekväma att hålla. Många koppar kan bli så varma att det är omöjligt att hålla fast vid dem. Det kan göra det svårt att dricka varmt kaffe, te eller annan liknande dryck.

Förutom att vara väldigt praktisk och funktionell, är kopparna också i en vacker och enkel design. De är fasta och icke-hankiga. Detta gör att de kan användas i olika sammanhang. De är inte så trevliga att använda för vardagen, men är tillräckligt bra för att du enkelt kan använda dem när du har gäster.

Core koppar är gjorda för att passa en mängd Stelton termoelement. De är dock särskilt lämpliga för den klassiska EM77, vilken Stelton är det mest kända termoelementet. Den klassiska termiska elden designades av Erik Magnussen tillbaka 1977.

Kopparna är gjorda av stengods, vilket är otroligt bra att hålla fast vid värmen. Din varma dryck kommer därför att hålla temperaturen under en lång tid framöver. Dessutom är stengods lätt att rengöra efter användning. Därför finns det några väldigt användbara koppar i ditt vardag när du är upptagen och för en fest där du hellre vill njuta av dina gäster.

Core kopparna är designade av den danska designern Søren Refsgaard. Han är väldigt inspirerad av det danska designsproget och innehåller så långt som möjligt en humoristisk tvist i sina produkter.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås