Stelton RIG-TIG - praktisk och snyggt

Stelton RIG-TIG - praktisk och snyggt


Dina verktyg i köket måste först och främst vara praktiska och funktionella så att du enkelt kan använda dem i vardagen i ditt kök. Dessutom är det också trevligt om dina verktyg är trevliga att titta på. Många verktyg som skärbrädor och köksrullar fritt främjas i köket och bidrar till intrycket av det. Det är därför konstigt att de är vackert designade också.

Steltons RIG-TIG- serie kombinerar de två sakerna: de är både praktiska och trevliga att titta på. Det är därför en två-i-ett-lösning som är väldigt attraktiv.

Stelton sökte de först och främst att det fanns några verktyg som kunde kombinera flera funktioner eller var de kunde användas på ett helt nytt sätt. Några av verktygen är därför några som kan lösa ett problem på ett nytt och elegant sätt.

Designen hålls väldigt enkelt, men också mycket snygg och elegant. Det är en design som kommer att falla i många smaker, och det är bara meningen med Stelton. Alla deras RIG-TIG-produkter tillverkas i douchefarver som passar bra in i de flesta kök.

Förutom funktion och design tänkte Stelton också på hållbarhet när de gjorde serien. Det är också mycket viktigt för dem. De material som används är så hållbara som möjligt. Dessutom har Stelton valet att det inte borde finnas lika mycket förpackningar kring sina produkter eftersom det också bidrar till miljöpåverkan.