Stjärnan från Georg Jensen utstrålar jul

Stjärnan från Georg Jensen utstrålar jul

Stjärnan från Georg Jensen utstrålar jul


Georg Jensen julstjärna. "Jul, Jul, Glorious Christmas", låter en gammal jullåt som behandlar all skönhet och ljus och värme som jultiden ger. Även om vintern är mörk, är december en månad som bjuder in ljus och kärlek. Kärnan i detta humör har Georg Jensen införlivat i denna vackra och eleganta toppstjärna för julgranen.

Se alla juldekorationer


Stjärnan är utformad för att sätta på toppen av trädet och därigenom lysa upp lite som den gamla julstjärnan i de bibliska berättelserna. Georg Jensens toppstjärna hålls i gyllene nyanser och präglas av sin moderna och minimalistiska design. Här är flera stjärnor av olika storlekar införda i varandra, så de tillsammans gör en stor i 3D. Basmaterialet är här mässing, som senare förgylls. Detta ger stjärnan en vikt och en karaktär som inte många andra julstjärnor har.

Julstjärnan kan användas hela december


Även om den här stjärnan i Georg Jensen är utformad för att sitta ovanpå julgranen, kan den lätt användas under hela december månad. Stjärnan är så vacker och enkel att den lätt kan användas med resten av de vanliga juldekorationerna fram till 24. Fördelen är att hänga upp det i taket med en del tråd eller placera den på en hyllplan eller i en fönsterskugga . På så sätt kan det sprida värmen och ljuset länge och hjälpa till att skina jul. Bostäder .

Tillbaka till blogg