Stockholm Aquatic En ny vacker samling från Stelton

Steltons nya samling Stockholm Aquatic består av vaser, tallrikar och köksredskap. Designen är inspirerad av Östersjön och har skapats i samarbete mellan de två svenska designerna, "Bernado och Kylberg", varav den ena är den svenska prinsen Carl Phillip Bernado och det danska designmärket Stelton . Du kanske känner till designduoen från sin populära porslinserie "Signum" och "Amazonica", som med sina vackra produkter har tagit Sverige med stormen.

Duoen är utmärkt för att skapa skandinavisk design med hemmilus som skapar en modern men ändå tidlös design. Stockholms-serien består huvudsakligen av två samlingar, Stockholms Aquatic och Stockholm Horizon, som samlas här som Stelton Stockholm. Den kombinerade samlingen består av en ostkaka, en ostkniv , en ostkutter, en knivkniv , en serveringsrätt , två vasdesigner i tre olika storlekar och två skål med fyra-dimensionella mönster.

Hela kollektionen är super minimalistisk och har ett vitt tema och blått tema som tydligt inspireras av vattnet och dess blå färg. Vissa produkter har en övervägande vit färg och andra har en övervägande blå färg. Produkterna produceras i kall emalj i aluminiumformer och alla är skapade i ekologiska former, vilket också kompletterar det övergripande temat. Alla produkter är handgjorda och det här gör att alla produkter sticker ut en bit från varandra och det ger ett extra charm och känner till den enskilda produkten. Samlingen vann "The Red Dot Award 2015" med utmärkt högkvalitativ design.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås