Stort urval av Royal Copenhagen Blue Mega Rifled tekander

Stort urval av Royal Copenhagen Blue Mega Rifled tekander

Tänder i Mega Riflet från Royal Copenhagen . Te på morgonen, eftermiddag eller kväll passar Royal Copenhagens Blue Mega Riflet-dragning någon av lägenheterna. Med Blue Mega Riflet har du alltid en bra ursäkt för att dricka te.

Se alla tecknen från Royal Copenhagen här

Kanske sitter du i fåtöljen djupt absorberad av ditt senaste bokprojekt. Kanske kvällen händer eller kanske du har bjudit in vänner och flickvänner att besöka, oavsett vad du är ursäktad för att brygga en läcker kanna av te. Den feminina och enkla dragningen kommer med sin stilfulla design och de tydliga blåblommorna att omfamna ditt vardag i många år.

Blue Mega Fluted Tanden kan tåla maskintvätt

Tanden är designad av Karen Kjældgård-Larsen och har varit i produktion sedan 2000. Den är gjord av porslin och kan motstå maskindiskar. Så du har inga ursäkter att låta kannen stå och brygga koppen i koppen, för att du inte behöver tvätta de mörka teskedarna i handen och istället låta diskmaskinen rensa ärterna. Tänderna kan hålla upp till 100 cl. Och ditt te ska bli kallt och kallt eftersom du har bryggt för mycket så varma det i mikrovågsugnen. Det kan tåla kyssen också.

De blå blommorna på Mega Riflet-ramen är handmålade

Alla mönster är handmålade och trots att de har samma mönster, kommer varje mönster att präglas av att vara en bit av tillverkning och inte en massproduktion. När du köper en blå Mega Rifled Royal Copenhagen tekanna köper du en del unikt porslin.