Brett utbud av smarta och solida köksredskap för hemmet

Massiv köksutrustning för hemmet
Brett utbud av smarta och solida köksredskap för hemmet
Här kan du ta mycket läckra och smarta köksredskap till ditt kök, så du är beredd att göra även de mest avancerade rätterna på toppnivå.

Det är lättare och roligare att laga mat om din köksutrustning är okej. Därför har vi på KopK.dk satsat på kvalitetsprodukter i alla kända märken och mer som Global, Scanpan , Zwilling, Trip Trap och många, många fler. Med dessa är vi säkra på att kvaliteten alltid är okej. Oroa dig inte för något annat än att göra maten. Resten är regeln när du har köpt på kopk.dk. Men att göra maten är inte allt. Vi äter det, du serverar maten och äter den. Därför har vi ett brett utbud av välkända varumärken.

Bake utrustning för allt från pajer till underbara bröllopstårtor
Bakning fortsätter att vara bara mer populär. Om du vill baka de bästa kakorna är det viktigt att ha den bästa utrustningen. Du hittar allt du behöver hos KopK.

Har du också en dröm om att baka ditt eget rågbröd? Gör läckra pajer? Eller något ganska tredje? Oavsett vilka bottnar du har, har vi den utrustning som kan hantera dem. Här på KopK.dk har vi ett brett utbud av tillbehör för bakning. Du hittar både bakskal, skålar, sifonflaskor, vikter och mycket mer på sidan här.

Se till exempel den stora Rosti Margrethe degfatet 6 liter. Den stora storleken gör den perfekt för alla typer av deg. Titta också på Eva Solos många former. De är gjorda med beläggning på insidan, vilket gör att ditt bageri enkelt går ur formen när det kommer ur ugnen.

Styr din matlagning med en bakvikt och en minut.
Med en bakvikt eller en minut från vårt breda sortiment är du välklädd för många trevliga timmar i köket. Se vårt urval här!

Styr din matlagning med en bakvikt och en minut.
Med en bakvikt eller en minut från vårt breda sortiment är du välklädd för många trevliga timmar i köket. Se vårt urval här!

Baka det mest utsökta brödet och kakorna i en högkvalitativ breadcrumb
Här på KopK hittar du ett brett urval av brödrullar i olika variationer och versioner, så att du kan laga läckra bröd och kakor till varje tillfälle.

Praktiska och snygga degfat för matlagning och servering
På KopK hittar du alla köksredskap som behövs för att baka bröd. Till exempel hittar du fin och praktisk inredning till ett bra pris.

Stort urval av dumper - hitta din favorit här.
Det finns många olika typer av degskrapor, och beroende på vilken typ av material och design du letar efter hittar du ett skarpt val här.

Använd smart dekoration för att skapa de vackraste kakorna
När dina kakor liknar dem från den stora andningen, krävs det lämplig utrustning. Med olika dekorationsutrustning kommer du att kunna göra läckra kakor.

På KopK hittar du allt du behöver för det söta köket
Känner du dig inspirerad till att laga läckra kakor och göra läckra desserter? KopK gör det enkelt och enkelt för dig att komma igång. Vi har allt för det söta köket.

Här hittar du alla tillbehör och redskap för bakning. Här finns degbullar, borstar, sifonflaskor och mer. Allt du behöver för att baka gott bröd eller kakor som gör tänderna i vatten. Vi har varumärken som patisse, nyans och oBH.

Se till exempel den klara borsten från Nuance. Silikonborstarna gör det enkelt att rengöra det, så du är säker på att det inte finns oljerester och något kvar efter sista gången du använde den.

Bakom perfekt bröd och kakor med rätt bakutrustning
Danarna baka som aldrig tidigare! Här på KopK hittar du allt du behöver för att baka perfekt bröd och kakor som kan göra dina tänder i vatten

Här hittar du ett hav av olika bakningsformer, så att du kan baka bröd, pajer och kakor av alla storlekar och former. Bakgrundsformarna på sidan här har en beläggning på insidan så att brödet, kakan eller pajen lätt slipper formen.

Ta en titt på smarta flöjtformen från Eva Trio - med det kan du göra läckra flöjter till middag. Eller se de många bra rågbröd från Eva Trio.

Stort utbud av läckra och praktiska bakverk och tårtaformer
Undvik frustrationerna när brödet, tårtan eller kakan fastnar i formen. KopK har ett stort sortiment av bra och inte minst praktiska bak- och kakformar.

Köp de bästa kakorna i en enkel och praktisk design
Bra bakningsutrustning är viktig för bakingentusiasten. Behöver du en bra tårta eller något annat? Då kan du hitta det här på KopK - se urvalet här.

Hitta din nya vårform på KopK och bakom den vackraste tårtan
Planerar du nya ambitiösa tårtaprojekt? På KopK hittar du vårformar av välkända märken av hög kvalitet i vårt brett utbud av storlekar och former

Hitta dina nya cookieuttag för KopK
Skulle alltid kakor vara runda? Nej, inte nödvändigtvis, och med ett urval av stilar är det bara fantasin som sätter gränsen för kakans form