Stort utbud i Kähler, som Avvento, Botanica, etc.

Stor Kähler Avvento ljusstake i roliga former och olika färger
Kähler Avvento ljusstakar är enkla för dig att kombinera, både när det gäller färg och form. Många använder ljusstakar som juldekorationer. Köp set med Avvento.

Kähler Avvento stager har många mönster och färger . Avvento julpartier används ofta för semestern.

På KopKs hemsida hittar du Kählers stora utbud av hantverk. Klicka här för att se vårt urval av fantastiska Botanica vaser.

Stort urval av Kähleres Botanica-serien
Kähler är en dansk klassiker - även på badrummet

Den populära Kähler-designen är inte bara för windowshade. På Kop K har vi även Kählers badrumsvit för det moderna badrummet, som skulle vilja stå lite.

Kähler badkar består av toalettborstar, burkar, tandborste, tvålpumpar. Kähler bad serie finns i blått, vitt och grått. Kähler bad serie är allmänt känd av människor för den vackra designen, det är också en Kähler bad-serie.

Kähler Bellino - lågkryssare i fin design och vackra färger.
Smart Kähler Kähler skärare i vacker och enkel design. Finns i flera storlekar och i vackra naturliga färger. Många program i lagring.

Kähler bellino lugs är en annan stor design från Kähler, tillverkad i många färger.

Bredt utbud av Kähler bostadsutrustning i dagens trender
Om du letar efter en funktion eller dekoration kan en Kähler-design vara ett svar. På Kop K har vi både Kähler-utrustningen som dekorerar och vad som kan vara lite mer.

Kähler Candelina - vacker ljushållare med en tvist om jul.
Vackra Kähler ljusstakar i en snygg och vacker design som passar in i det moderna hemmet. Inspirerad av jul - lämplig för användning året runt.

Kähler Cono - vacker och modern design i natursköna färger.
Snygga och vackra burkar, skålar och ljusstakar i fantastiska färger och elegant design - inspirerad av den nordiska naturen och en promenad i skogen.

Unikaer uppstår vid mötet mellan Kähler och Stine Goya
Två av danska mönster, de mest respekterade varumärkena, skapar sandiga dekorationer i Kählers Fioraserien. Ta tag i den unika serien från Stine Goya på KopK

Stor Kähler Globe ljushållare - stort urval
Som ett stort Kähler-fan kommer Kähler Globe definitivt att falla i din stil. Lysstaken med rund form skapar en mysig atmosfär i vardagsrummet.

Remsorna från Hammershøi- serien - den danska designens epitom
Hammershøi-serien är en av Kählers mest klassiska serier. På KopK hittar du det bästa av Hammershøi-serien, både fint, vackert och funktionellt

Kähler Illumina - ljusstakar för alla årstider. Dekorera dem som du vill
Funktionella ljusstakar i en vacker nordisk design. Kähler Illumina ljusstakar kan göra allt. Köp dem här på KopK och lägg till ett modernt utseende till ditt vardagsrum

Kähler Kaolin - de finaste produkterna i en spännande materialblandning
Kählers Kaolin-serien består av enkla och funktionella produkter, skapade i en vacker och nordisk design. Köp dem här på KopK och lägg till elegans i ditt hem.Njut av ditt hem med de unika Love Song vaserna från Kähler.
De minimalistiska och moderna Love Song-vaserna från Kähler ger din dekor ett rakt och vackert utseende. Bassängerna passar bra med alla interiörer

Kählers ljusstakar har spridits i över 175 år
Introducera konsten av keramik i ditt hem med några av de vackra, tidlösa eller olika keramiska ljusstakarna från danska Kähler.

Kählers populära Mono-serie ger köket ett nytt liv
Är det dags att uppdatera ditt liv med nya färger och roliga former, är Kählers populära Mono-serie garanterad för dig.

Nobilis pärlor och träd medför vackra vinterkvällar hemma.
För ett modernt, elegant hem, finns det en elegant juldekoration. Nobili-serien erbjuder dekorativa bollar och julgranar som förvandlar hemmet till ett vinterlandskap.

Omaggio- serien är en ikonisk design och ett måste i det moderna hemmet.
Kählers Omaggio-serien erbjuder elegant och robust design i form av grov borstad keramik. Omaggio är den perfekta dekorationen av det moderna hemmet.

Täck ditt matbord med den råa och unika Ombria-ramen från Kähler
Följ tidens trender och trender och ge hemmet och matbordet rått och minimalistiska vaser och plattor från Kählers nordiska inspirerade Ombria-serie.

Köp diskar, burkar och skålar från Kählers många fantastiska serier här.
Letar du efter Kähler keramik som kommer att ge ett fint nordiskt uttryck till ditt hem? Se här - KopK har ett stort urval av fina rätter, burkar och skålar.

Välj den finaste Kähler-ramen som passar dig perfekt
På KopK kan du välja bland många av Kählers stora favoriter - bland annat serien Hammershøi, Omaggio, Ursula, Baristo, Mano, Kaolin och Ombria.

Upplev Kähler Unicos unika och keramiska konstverk
Unico-serien designades av Anders Arhøj, som har skapat unika och moderna produkter med sina vackra glasyrer och vackra färgval. Se dem här på KopK.

Kählers vackra Urbania ljushus låter hygien sprida sig i danska hem
De fina ljushusen finns i olika storlekar och variationer. Hitta de eleganta keramiska Urbania ljushusen från Kähler här på KopK.

Kählers stora klockor till vägg och bord i en vacker design
Kähler kontrollerar också tiden. Köp en vägg eller broderi med Kop K i den vackra klassiska Kähler-designen. Nötköttarna finns i flera lugna färger, som alla är vackra.
Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås