Stort utbud av Scanpan - krukor, kokkärl, etc.

Scanpan stekpannor - med många applikationer

Bradepander i riktigt bra kvalitet och fin dansk design. En mycket mångsidig och hållbar köksprodukt med många användningsområden för daglig matlagning.

Scanpan Classic - köksredskap i säker klassisk stil och hög kvalitet.

Krukor och kokkärl i fin klassisk design och lätt material. Mycket mångsidiga, praktiska och hållbara köksprodukter för den kvalitetsmedveten dagliga kakan.

CSX-krukor från Scanpan - en bra produkt i dansk design.

Stora krukor i stark dansk design från Scanpan. Otroligt snygga och robusta köksprodukter av slitstarkt material som ger matlagning till alla.

CTX-serien från Scanpan - en bra produkt i dansk design.

Vackert designade kokkärl och kokkärl i specialklassen från Scanpan. Mycket robusta och mångsidiga köksprodukter i hållbart material för den kvalitetsmedvetna användaren.

Scanpan Fusion 5 sauteuse - bra hantverk och elegant design

Scanpan Fusion 5 sauteuse är perfekt för såser, för sautering av grönsaker och andra rätter som kräver piskning eller omröring. Motståndskraftig diskmaskin.

Köp de populära Scanpan Impact- krukorna och pannorna på KopK

Är du på jakt efter nya krukor och kokkärl? På KopK hittar du ett stort urval av populära kokkärl och krukor. Hitta t.ex. Scanpan Impact-serien

Scanpan IQ - Intelligent, dansk design och kvalitet för din matlagning.

Resultatet av dina ansträngningar i köket kommer bara att förbättras om köksutrustning är okej. Scanpan IQ gör matlagning enklare och roligare för dig i vardagen

Med en kopparbär är du ett steg närmare att vara en mästerkock

Köp din kobbergryde på KopK. Med en kopparbär i köket är du redan väl ute på att utforska gastronomiens värld. Se det stora urvalet här

Scanpan lock som passar din pan och pan!

Ska du använda en uppsättning vackert glaslock till köket? Med dessa glaslock från Scanpan får du det bästa av båda världarna, eftersom de är både praktiska och snygga!

Scanpans Classic Knife Series är ett funktionellt och vackert utbud av knivar för vardagen och det professionella köket i tyskt fullkornigt stål. Bladets blad är härdad och har ett koniskt knivägg som ger en bra skärning. Det ovala greppet känns fast i handen och har också en båge som inte gör dig trött i din hand, även efter långa perioder av användning. Klingorna i serien är konstruerade för att klara slitage från vardagliga exudater i köket och designen är säker och funktionell. Alla klassiska seriens blad har också en diskmaskin.

Här på KopK hittar du ett brett sortiment av knivar från Scanpan Classic-serien, oavsett om du letar efter en avancerad filetkniv, en Santokukniv för grönsakerna eller en hel uppsättning knivar med Knife Block.

Hitta din nya vackra kvalitet pan eller pan från SCANPAN

Behöver du en kruka eller en panna? SCANPAN har ett brett sortiment av känd, bra kvalitet, så du kan säkert hitta exakt vad du behöver

Scanpan krukor och kokkärl är gjorda med omsättningsbart hantverk och den starka keramiska titanbeläggningen och non-stick-beläggningen är konstruerade för att motstå år av användning. Produkterna tillverkas på Scanpan egen fabrik i Danmark, och användningen av aluminium i kokkärl och krukor kommer från uppsamlade aluminium och återvunna burkar - även de utan murbruk.

På KopK har vi ett brett sortiment av Scanpan krukor och kokkärl som är mycket lämpade för daglig användning och för alla slags matlagning. Den klassiska plattan finns i många storlekar, och det bra handtaget är väldigt användbart. Den slitstarka non-stick beläggningen garanterar att du inte behöver använda fett för stekning.

Scanpanblad av god kvalitet för alla ändamål i flera utföranden

Att ha en bra kniv är oerhört viktigt när man gör god mat. De många olika typerna av Scanpan-knivar är av god kvalitet som kan bestå i många år