Kompletterar Kay Bojesen Monkey med en hatt till den framtida studenten

Klä din Kay Bojesen-abe till studenttid


Studietid är en tid för både glädje, presenter och fester. Om du vill vara i spetsen för en bra presentidé för en kommande student är Kay Bojesen -abs studenthus alltid en hit.

Den berömda apen måste sägas vara en av de mest snygga, erkända och populära designen som finns på marknaden. Sedan dess har Studenterhuen blivit det perfekta komplementet till den ursprungliga abefigur. Det är både roligt och trevligt att ta emot som student efter den sista tentamen och samtidigt värda hyllan i framtiden.

Det finns många som redan väljer att visa sin egen studenthatt under de följande åren. På grund av sin vita färg och de många olika firandet och firandet är det inte alltid så vackert att titta över tiden. Med Kay Bojesen-abens studenthatt , istället för att ha ett fint och elegant minne på hyllan, kan du tillbringa resten av ditt liv.

Anpassa studentens hus för den specifika studenten


Det handlar inte mycket om att ge en röd hatt till en elev som faktiskt får en blå. Därför kan du anpassa absender studenthuven till den specifika studenten och därmed välja om locket ska vara blått eller rött. Dessutom är det möjligt att köpa produkten i flera olika storlekar.

Om huven ska följa med den lilla apan, kan du välja litet lock och samma är storleken på apan . Det är därför i princip helt enkelt att välja rätt gåva.

Föregående artikel Njut av kaffet ännu mer med en bra espresso sås