Räkna ner till jul med den vackraste Georg Jensen adventsstage

Räkna ner till jul med den vackraste Georg Jensen adventsstage


Varmlampor är obligatoriska i danska hem när julmånaden är tillkännagivad och det finns mycket hygien som ska skapas i hemmet. Adventsstagen är perfekt för att bara göra mysig medan du räknar ner till jul .

Med denna vackra Georg Jensen adventsstage får du eleganta juldekorationer i den mest exklusiva danska designen. Adventsstagen har naturligtvis fyra ljuskronor och är tillverkad i rostfritt stål och förgyllt med 24 karat guld. Den exklusiva designen är inspirerad av den traditionella skandinaviska julkransen, och det hänvisar till begreppet dansk julkrubb på sitt bästa. Du kan därför sätta på ett ljus på det fina uppmaningsstadiet varje söndag till jul.

Se alla Georg Jensen

Oändlig klassisk design


När det gäller lyxiga designprodukter är Georg Jensen en av Danmarks ledande tillverkare, som länge har vunnit den internationella designscenen. Georg Jensen har med sina vackra skandinaviska mönster och alltid hög kvalitet uppnått ett stort internationellt erkännande och förespråkslaget är inget undantag.

Den vackra adventsfasen är designad av Maria Berntsen, som också står bakom Holmegaards One Lamp och Rosendahls "Design with Light" lyktor. I samarbete med Georg Jensen har hon skapat det som idag karaktäriseras som en sann designklassiker.

Adventsstagen består av guldpläterad sladd, som med hänvisning till oändlighetstecknet är inslaget in och ut ur varandra. Med denna Georg Jensen-produkt, är du säker på att lägga till ett exklusivt designutlåtande till ditt juldekorerade hem.

Föregående artikel Var kreativ med Georg Jensen Säsong ljushållare
Nästa artikel Den bästa juldekorationen kommer från Georg Jensen