Utöka dina köksdetaljer med dessa läckra skålar från Bitz

Utöka dina köksdetaljer med dessa läckra skålar från Bitz

Skålar från Bitz . Här hittar du en översikt över vårt stora utbud av skålar från designern Bitz. Skålar omfattar inte bara de klassiska runda sopp-, glass- och salladsmodellerna, men också en mängd olika och mer olika produkter.

Köp Bitz Skålar | Härifrån!

Till exempel erbjuder Bitz ett flersett skålar och medföljande salladsbestick, en vacker och enkel vinkylare för det goda vita vinet, en smart återanvändbar glassfack för frysen och en mellanmål som rymmer olika små portioner.

Termen skål är så bred när det gäller Bitz. Bitz produkter för kök och bord präglas av en unik och annan design som fångar ögat och ser bra ut när det används för servering. Liksom andra liknande produkter framställs disken i stenkläder i svarta, grå och gröna nyanser.

Stentøy har fått behålla sitt ursprungliga färgspel och patina, så Bitz skriver bra in i den nya nordiska stilen, där det handlar om minimalism och naturlighet. Detta material är dessutom otroligt slitstarkt och kan hantera både kökshantering och noggrann tvätt.

Tänk på att servera annorlunda med Bitz-rätter

Eftersom boxvalet hos Bitz erbjuder en så hög variation, är det långt ifrån nödvändigt att alltid tänka traditionellt när det gäller att servera med dessa produkter. Tvärtom finns det gott om möjligheter att presentera en annan layout. Använd snackkit, vinkylare eller kanske en kombination av de olika elementen från multisatsen för att skapa variation och liv på bordet.

Föregående artikel Kaäin-serien från Kähler består av eleganta material
Nästa artikel Skapa det bästa bageriet med kvalitetsutrustning från Blomsterberg