Unika Bitz ägg

Unika Bitz ägg

Bitx äggkopp. När du har tid, laga ägg på morgonen och sitta och njut av dem. För en god lunch är det också gott med ett kokt ägg. För ditt kokta ägg behöver du en äggkopp.

Bitz ägg | Härifrån!

De enkla och enkla äggkopparna från Bitz är mycket populära. De är bara för att sätta ägget in och passa bra i många olika typer av hem. Äggkopparna är gjorda av stengods, lämpade för att hålla varma. Ditt ägg kommer därför att förbli varmt under lång tid.

Samtidigt är stengods lätt att rengöra när du har ätit, eftersom du bara får det i diskmaskinen. Alla ägg från Bitz är unika. De repor och repor som finns på dem är därför avsedda att vara. De hjälper till att ge äggkopparna sitt utmärkta utseende.

Maten måste vara en trevlig gemensam upplevelse

Det är matrådgivaren Christian Bitz , som står bakom märket. Han är känd från tv och som författare att uppmuntra danskarna att tänka på hur de äter. Med sin serie av tjänster har det varit viktigt för honom att lägga till några fina upplevelser i maten.

Du kan välja att ha en full service från Christian Bitz. Du kan också bara ha äggkakor tillräckligt för din familj så att du kan få ett kokt, mjukkokt eller leende ägg när du behöver det. Du köper den fem centimeter långa äggulan individuellt, så du kan enkelt få den mängd du behöver.

Se Krups äggkockar här

Föregående artikel Vackra och raffinerade produkter från Frederik Bagger
Nästa artikel Kaäin-serien från Kähler består av eleganta material