Var kreativ med Georg Jensen Säsong ljushållare

Var kreativ med Georg Jensen Säsong ljushållare


Säsong ljusstake av Georg Jensen är en sann klassiker i tillverkningen. Lysstaken kännetecknas av en design som är både enkel och vacker. Snygga mjuka linjer i glänsande rostfritt stål utgör den perfekta ljushållaren för ljus och kan därmed försköna hemmet och ljusa upp det. Men dessutom är säsongens ljusstake också uppenbart i samband med säsongsbetonade dekorationer. Hjortet är gjort på ett sådant sätt att du enkelt kan fånga olika typer av blommor, löv och andra saker från naturen om dem.

Se alla Georg Jensen


Du kan också enkelt vara kreativ med band, glimmer och former. Endast fantasi sätter gränser. Den riktigt klara av säsongen ljusstaken av Georg Jensen är att den kan betjäna flera olika funktioner efter behov och önskemål. Här behöver du inte köpa en ljusstake och ett adventistkors - tvärtom kan du använda den här produkten för båda. Dessutom har säsongen fördelen att den är designad och tillverkad av ett av de absolut ledande designbolagen i Danmark. Designern och företaget lever därför för sin funktionalitet och dess kvalitet.

Låt säsongen stanna fasta armaturer


Det fantastiska med denna ljusstake är att det kan stå som en del av ett rum, ändå ändra sitt utseende och utseende när årstiderna ändras. Således kan det bilda en stabil, men ändå variabel del av hemmet, och blir därmed en integrerad del av det och dess estetiska uttryck. Se även alla fyra fotfotbollar .

Föregående artikel Stjärnan från Georg Jensen utstrålar jul
Nästa artikel Räkna ner till jul med den vackraste Georg Jensen adventsstage